Author Topic: rituele objecten, het is een onuitputtelijke bron v  (Read 238 times)

yaya2017

  • Mercenary
  • ***
  • Posts: 232
rituele objecten, het is een onuitputtelijke bron v
« on: September 28, 2018, 10:36:13 PM »
De naam komt van Nike's klassieke Pegasus-schoen, die een nieuwe aerodynamische vorm heeft gegeven. De zool schopt weg bij de hiel om de indruk te wekken van beweging, zelfs wanneer hij stilstaat.  Deze functie biedt ook comfort door gewicht te nemen Adidas ZX Flux Femme van de gevoelige achillespees, wat een zere plek kan zijn voor veel hardlopers. De schoen heeft een ultralichte tussenzool van schuimstof Adidas ZX Flux Femme die grondinslag absorbeert en de voet dempt, waardoor de marathonprestaties verbeteren terwijl het ook comfortabel genoeg is Nike Air Pegasus 89 Femme voor dagelijkse training. Het schuim werd oorspronkelijk ontwikkeld voor atleten die probeerden de marathonbarrière van twee uur te doorbreken tijdens de Breaking2-race die Nike vorig jaar hield. Lopers waaronder Eliud Kipchoge uit Kenia, Lelisa Desisa uit Ethiopi? en Zersenay Tadese uit Eritrea droegen de speciaal ontwikkelde Zoom Vaporfly Elite-marathonschoenen van Nike.  Daarna nam Nike feedback van de atleten over hoe de supersnelle Vaporfly Elite kan worden aangepast om een ??commerci?le hardloopschoen. "We besloten om het beste van de Vaporfly en Pegasus te nemen en Nike Air Max 95 Femme die dingen samen te voegen om 's werelds snelste trainingsproduct te maken," vertelde het merk aan Dezeen.

"De Vaporfly was de eerste van  deze generatie hardloopschoenen. Met Turbo gingen we terug naar waar het gesprek begon. Het gebruikt het lichtste schuim van Nike Air Force 1 Mujer Nike met een energie-rendement van 85 procent en vervolgens een reactief schuim dat je voet tegen de straat beschermt. . "Na Adidas NMD Womensuitgebreide tests reisde Nike naar Kenia om Eliud Kipchoge te ontmoeten, zodat hij de Pegasus Turbo zelf kon uitproberen. Bij zijn eerste slijtage wist hij zijn eigen record van 40 kilometer te doorbreken. De schoen is snel dankzij het lichtgewicht ontwerp, met een herenmaat 10 van slechts 230 gram. Om dit te bereiken, hebben Nike-ontwerpers zoveel Nike Air Max Tavas Mujer mogelijk elementen verwijderd, waaronder het middengedeelte van de buitenzool. "Het team haalde gewicht  op waar ze maar konden", aldus Nike. "Alle gebieden waar je eigenlijk geen verhoogde duurzaamheid nodig hebt, we doen het." "Het heeft deze  hele opening in de middenvoet, omdat we weten dat dit geen deel van de schoen is dat agressieve slijtage krijgt." Nike Nike Air Presto Mujer verwijderde ook de koolstofvezelplaat die aanwezig is in de Vaporfly Elite, om stijfheid te verminderen en het comfort voor de Adidas ZX Flux Womens drager te verbeteren. Dit betekent dat het ZoomX-schuim direct onder de voet zit. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van een doorschijnend textielmateriaal, genaamd Flyknit, dat nauw aansluit op de voet.

Nike onthulde de Pegasus Turbo tijdens een evenement dat plaatsvond in het Fast Lab in Berlijn, bijgewoond door zesvoudig wereldkampioen runner Paula Radcliffe.Nike ontwikkelde ook een paar sneakers met 3D-geprint bovenwerk voor Eliud Kipchoge om Nike Air VaporMax Mujer te strijden in de Londen Marathon eerder dit jaar. Nike heeft zijn kenmerkende ZoomX-schuim toegepast  op een nieuwe hardloopschoen, die het merk Nike Air Max 2017 Womens omschrijft als het 'snelste trainingsproduct ooit'. "Begin 2018 begon serieus te zoeken naar oplossingen voor de Nike Air Odyssey Femme behoeften van Kipchoge", aldus Nike . De Franse ontwerper Pierre Charrié heeft traditionele Peruaanse zangschepen opnieuw bedacht met Nike Air Max 95 Femme zijn collectie gekleurde, muzikale kruiken. De keramische Pan-fluitende karaf is een herinterpretatie van pre-Columbiaanse keramische Adidas ZX 750 Femme schepen die in Peru worden gevonden. Deze werden gebruikt als ceremonieel gereedschap om geluiden te produceren voor genezing of om geesten op te roepen. "Ik ben erg ge?nteresseerd in oude en rituele objecten, het is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor mij. Geluidsobjecten zijn vaak mijn favorieten," zei Charrié.

Pattaraporn

  • Hopeless
  • *
  • Posts: 3
Re: rituele objecten, het is een onuitputtelijke bron v
« Reply #1 on: October 21, 2018, 11:43:29 PM »
Hi!   I have my BETA key, and have found the Steam page, but I( don't see how to สล็อตออนไลน์ get the game.  there doesn't appear to be a place to enter the key, nor download - how do GoldenslotI do this?  I don't do acronyms, being aged and out of the loop as far as technology goes - help, please?