Author Topic: leiders in deze ruimte. Snapchat had ee  (Read 122 times)

caicai2017

  • Mercenary
  • ***
  • Posts: 113
leiders in deze ruimte. Snapchat had ee
« on: October 07, 2018, 11:02:58 PM »
Nike's Jordan-merk, Darkstore en Shopify werkten samen in www.royerimprimeur.fr een samenwerking van epische proporties om de Air Jordan III "Tinker" op Snapchat pre-release op dezelfde dag levering gisteravond na de NBA All-Star-game. Dit is de eerste keer dat een ander merk dan Snap een product via Snapchat heeft verkocht.
De duizenden die gisteravond aanwezig waren op de Jumpman Nike Air Max Tavas Damen All-Star afterparty in Los Angeles waren in staat exclusieve Snap-codes te scannen om de schoenen diezelfde avond tegen 22.30 uur te ontvangen. Nadat ze de Snap-code hadden gescand, werden ze naar de Snapchat-app gebracht, waar ze vervolgens Asics Gel Lyte 3 Damede sneakers konden kopen.
Binnen 23 minuten waren alle schoenen uitverkocht, vertelde Darkstore-CEO Lee Hnetinka me. Darkstore, een startup die een 'onzichtbare retailer' wil worden, faciliteerde de leveringen.
"Dit is de heilige graal van de ervaring [Nike is] die probeert te bedenken, die Adidas Superstar Femme direct is voor de consument - voor de feitelijke consument, versus een bot, en levering op dezelfde dag", zei Hnetinka. "De Snap-code introduceert een nieuw paradigma voor de handel."
Darkstore werkt door overcapaciteit te benutten in opslagfaciliteiten, www.homoludens.fr winkelcentra en bodega's en stelt hen in staat om met Nike Air Max 90 Femme slechts een smartphone fulfillment centers te zijn. Het idee is dat merken zonder lokale voorraad producten in een Darkstore kunnen opslaan en ze vervolgens dezelfde dag kunnen verzenden.
In aanvulling op de exclusieve Snap-codes Adidas Superstar Dame geofenced het gebied over het Staples Center in het centrum van Los Angeles tijdens het All-Star-spel. Binnen die geofence hadden fans toegang tot een speciale 3D-augmented reality Michael Jordan-lens.
De offici?le release voor de schoen is pas 24 maart, maar Nike wilde iets extra speciaals doen ter ere Nike Air Max Command Womens van de 30e verjaardag van Michael Jordan's slem dunk in 1988. Die dunk wordt vaak het moment genoemd waarop Jordan "de vlucht nam. ”
Dit is niet de eerste keer dat Nike schoenen verkoopt via app-gebaseerde ervaringen. In juni vorig jaar moest Nike Air Presto Mujer Nike voor de SB Dunk High "Momofuku" naar een Momofuku-restaurant of naar de Momofuku-website gaan en vervolgens hun camera op het menu richten om een ??sneaker te zien verschijnen in augmented reality. Vanaf daar konden sneakerheads de schoenen kopen. Vergelijkbaar met wat Nike doet met Snapchat, www.clairerooney.co.uk moet je fysiek of virtueel ergens zijn om een ??paar te kopen.
"Jordan Brand en de Jumpman staan ??voor grootsheid, dus we houden onszelf en onze partners aan die standaard om duidelijke en betekenisvolle ervaringen te cre?ren voor onze gemeenschap", aldus Jordan Brand Senior Director van Global Nike Air Max 270 Femme Digital Dan Harbison in een verklaring aan TechCrunch. "Om dat uit te voeren, werkten we samen met enkele van de marktleiders in deze ruimte. Snapchat had een bestaande samenwerking met Shopify om de wrijvingsloze commerce-ervaring te cre?ren,Nike Air Max 90 Femme Noir  dus we voelden dat dat logisch zou zijn. We hadden ook met Darkstore gesproken en vonden hun oplossing voor levering op dezelfde dag leuk en ontdekten dat ze in het verleden met Shopify hadden samengewerkt, dus dat werd een makkelijke be