Author Topic: inden, maar de Nike Flyknit is niet  (Read 113 times)

caicai2017

  • Mercenary
  • ***
  • Posts: 113
inden, maar de Nike Flyknit is niet
« on: October 12, 2018, 02:26:28 AM »
n termen van hun effect op de run zelf, geven beide een fantastisch energetisch rendement en blijven ze ademend. De epische reacties waren het gemakkelijkst te vergeten tijdens het dragen, maar de Ultraboosts en hun bredere basis voegden meer merkbare balans toe aan mijn gang. Over het algemeen zijn het allebei fantastische opties, maar ik zal persoonlijk meer op mijn Epic Reacts reageren dan op de Ultraboosts Adidas NMD Dame omdat ik het leuk vind om te vergeten dat ze niet alleen een uitbreiding zijn van mijn eigen voet op die lange, automatische piloot runs. .
Kortom, Nike's Epic React Flyknit heeft hun claims goedgemaakt en ze overtroffen mijn verwachtingen. Als je op zoek bent naar een ademend paar sneakers die een extra bounce Adidas ZX 700 Dame in je stap zetten zonder dat er massa aan je run wordt toegevoegd, raad ik je ten zeerste aan ze te controleren. Disclosure: dit bericht wordt je aangeboden door het Insider Picks-team. We willen graag producten en services benadrukken die u mogelijk interessant vindt, en als u ze koopt, krijgen we een klein deel van de inkomsten uit de verkoop van onze handelspartners. We ontvangen regelmatig Nike Air Max 90 Mujer producten van fabrikanten om te testen. Dit is niet onze beslissing om te bepalen of een product al dan niet wordt aanbevolen of aanbevolen. We werken onafhankelijk van ons Nike Air Max 90 Femme advertentieteam. Ge?nspireerd door hun meest Nike Air Max 90 Homme Noir gebruikelijke feedback van hardlopers, heeft Nike een stof ontworpen die past als een sok, maar de ondersteuning en duurzaamheid biedt die nodig is voor sport. Dat is wat je in elke schoen in de Flyknit-lijn zult vinden.
De Flyknit-schoenen gebruiken stevige vezels om een ??lichtgewicht bovenmateriaal te cre?ren met gerichte steungebieden, rek en ademend vermogen. Met andere woorden, bepaalde delen van uw schoen, afhankelijk van het beoogde gebruik (zoals gewichtstraining versus hardlopen), hebben een strakkere binding om de voet meer steun te geven waar nodig, terwijl Adidas Superstar Homme andere belangrijke gebieden flexibeler en ademend zijn gemaakt . De Flyknit Epic Reacts zijn speciaal ontworpen om je tijdens het hardlopen te ondersteunen. Het bedrijf stuurde een paar weken geleden een paar Epic React-schoenen en ik heb ze sindsdien getest. Mijn Nike Air Max 95 Homme mening, na veel Nike Air Max Thea Hombre runs in hen, is dat ze tot de beste loopschoenen behoren die je nu kunt kopen - en ik merkte dat ik consequent naar hen reikte, zelfs nadat de proefperiode voorbij was. Nike zegt dat ze je 13% meer bounce geven dan traditionele sneakers, maar ik durf te zeggen dat ze je misschien zelfs een beetje meer geven.
Je kunt de nitty gritty hieronder vinden, maar de Nike Flyknit is niet alleen een gimmick - hij is ademend, flexibel, ondersteunend en de epische reacties Nike Air Max 95 Hombre hebben een geweldige, veerkrachtige energie terug. Ik geef de voorkeur aan lichtgewicht hardloopschoenen en ik waardeerde dat het Epic React-paar zowel mijn run verbeterde als me liet vergeten dat ik ze droeg. Om een ??back-up te maken, wil ik zeggen dat ik deel uitmaak van het kleine, beschaamde deel van de bevolking dat de voorkeur geeft aan ren binnen en Nike Roshe Run Femme Rosa niet buiten. En dankzij mijn natuurlijke geneigdheid tot oververhitting en de zeer milde luchttemperatuurregeling in Nike Air VaporMax Womens de gym van mijn gebouw, laat ik mijn sessies normaal gesproken in een plas zweet. Veel van mijn atletiekkleding is gespecialiseerd in ademend vermogen en als hardloper geef ik de voorkeur aan eigenschappen zoals flexibiliteit en een gebrek aan gewicht of volume. Dus de Nike Epic Reacts waren een geweldige toevoe