Author Topic: icht op een kleiner aantal hardlopers", zegt Shorten. Daarom zal  (Read 68 times)

yaya2017

  • Mercenary
  • ***
  • Posts: 222
xpert in biomechanica en directeur van het Runner's World Shoe Lab, kan dat energieverlies Nike Air Vapormax Mujer kwantificeren. De meeste schoenen met traditioneel schuim (EVA genaamd) hebben de neiging 40 tot 60 procent van de kracht af te voeren die nodig is om ze te comprimeren. De beste nieuwe schuimen verliezen slechts ongeveer 30 procent van de energie. Hoewel 'energieretourschuim' Nike Air Max 90 Homme technisch gezien een Nike Air Max 90 Femme verkeerde benaming is, geven we toe dat het veel sexier is dan 'minder energiegeweld schuim', dus we gaan ermee aan de slag. En hoewel niet zo verbazingwekkend als het verkrijgen van energie, is het verliezen van minder energie een goede zaak. Consulenten waren Nike Air Force 1 Mujer het daarmee eens. De verkoop van Boost-schoenen Adidas ZX Flux Womens dreef in de daaropvolgende jaren een tweecijferige groei van de omzet voor Adidas op en het Boost-schuim verjongde het eens zo slinkende merk bij retailers en hardlopers - zozeer zelfs dat Adidas moeite heeft om de vraag bij te houden. wat Nike Air Max 90 Mujer Azul de nieuwe schuimen niet kunnen doen, en wat er echt toe doet is hoe het materiaal reageert op je pas. Nieuwe schuimen leveren twee eigenschappen die eerder elkaar wederzijds uitsluiten: demping en reactievermogen. Vóór Boost voelden schoenen zacht aan of voelde snel aan, maar Nike Roshe Run Womensnooit Nike Air Max 90 Femme beide.

Energy-return-schuimen bereiken beide met een goed getimede reactie. De demping verdrijft overmatige krachten, maar in tegenstelling tot oude marshmallowy-schuimen zetten de zolen die energie terugleiden zich stevig op de grond, waardoor je krachtig kunt afdrijven. Nike Roshe Run Femme "Het gaat niet om het absorberen van Nike Internationalist Femme energie", legt Spencer White, VP van het Human Performance & Innovation Lab van Saucony, uit. "We willen die kracht gebruiken die je cre?ert bij het landen en je helpen kracht te genereren zodat je kunt bewegen." Het is het verschil tussen stuiteren  op een zacht kussen en op een trampoline. Uiteindelijk blijkt Adidas NMD Femme uit onderzoek van Nigg dat het erop aan komt wat je voelt. En wat je voelt, is waarschijnlijk iets nieuws en verbazingwekkends. "[Foam] voelt zacht en comfortabel aan tijdens het staan, en steviger en sneller wanneer het snel Nike Air Max 2017 Mujer beweegt," zegt Harper. Misschien meer onthullend dan het fysieke gevoel is de emotionele reactie. "We hebben veel gehoord" Het maakt hardlopen leuk! ", Zegt Kim. "Het is niet iets dat we meestal horen."

Zo magisch als de nieuwe schuimen kunnen voelen, ze zijn niet voor Nike Air Max 2017 Womens iedereen. "Aan het eind van de dag Nike Air Max 90 Mujer zijn schoenen zo persoonlijk", zegt Harper. "Er zullen mensen zijn die een Ego-schoen aantrekken, en die geen verband legt met hun pas, voelt zich niet goed onder de voeten." Dit is altijd het geval geweest met schoenen, maar nieuwe schuimen kunnen Adidas ZX Flux Femme zelfs nog moeilijker zijn omdat van de timing van de  terugkaatsing. "Het antwoord is gericht op een kleiner aantal hardlopers", zegt Shorten. Daarom zal er nooit een heilige graankom van schuim voor iedereen zijn. "In het verleden zochten we naar die ene perfecte schoen", zegt Kim. "Wat we Nike Dunk Sky High Womens ons nu realiseren, is dat dat niet bestaat. Er zijn verschillende bevolkingsgroepen in de enorme wereld van hardlopers. Het idee dat je een schoen kunt maken die geschikt is voor alle hardlopers ter wereld, lijkt een beetje gek. "Energy-return-schuimen bereiken beide met Nike Air Max 2017 Femme een goed getimede reactie.Nike Air Max 90 Womens  De demping verdrijft overmatige krachten, maar in tegenstelling tot oude marshmallowy-schuimen zetten de zolen die energie terugleiden zich stevig op de grond, waardoor je krachtig kunt afdrijven. "Het gaat niet om het absorberen van energie", legt Spencer  White, VP van het Human Performance & Innovation Adidas Superstar Womens Lab van Saucony, uit. "We willen die kracht gebruiken die je cre?ert bij het landen en je helpen kracht te genereren zodat je kunt bewegen."