Author Topic: rden de BeTrue-ontwerpen van Nike subtieler  (Read 58 times)

yaya2017

  • Mercenary
  • ***
  • Posts: 232
rden de BeTrue-ontwerpen van Nike subtieler
« on: November 07, 2018, 10:39:11 PM »
Op het eerste gezicht lijken de Travis Scott Air Force 1s met Nike niet veel. In feite kunnen ze zelfs bekend lijken omdat het silhouet eind vorig jaar werd Nike Internationalist Mujer ge?ntroduceerd. Maar als u van dichterbij kijkt, ziet u hoe speciaal deze versie eigenlijk Nike Air Max 90 Mujer is. Het canvasachtige bovenlichaam leent zich uitstekend voor maatwerk, iets dat we al Nike Air Max 90 Hombre hebben gezien, werkt glorieus. Maar de schoen gaat nog verder. De unieke piping over de sneaker is gekleurd Nike Air Max 2017 Femme 3M en de swooshes zijn afneembaar; elke sneaker wordt geleverd met een verzameling verschillende swooshes Nike Air Max 2015 Damen gemaakt van verschillende materialen die kunnen worden verwisseld, afhankelijk van je humeur. Deze Travis Scott Air  Force 1s vormen uiteindelijk onze favoriete soort schoeisel, het soort waar meer dan aan het licht komt en een persoonlijke toets uitstraalt. Adidas is momenteel bezig met een wereldwijde duw om de CO2-voetafdruk te verkleinen, en een van de interessantere manieren waarop het merk het probleem heeft benaderd, is hyper-lokaal zijn. Het nieuwe AM4-programma onderstreept de capaciteiten van het merk bij de SpeedFactories, die Nike Air Max 97 Womens productiecentra zijn die actief zijn op elk van de wereldwijde markten. In 2018 toerde Adidas Nike Air Force 1 Femme rond naar grote steden met lokale versies van een nieuwe BOOST loper gekalibreerd voor de esthetiek  van elke stad.

De schoen is puur retro; Nike heeft het niet een beetje veranderd. Die intensiteit van  retro-styling (alles van het synthetische su├Ęde tot de kleurgradatie in het kwartaal) is misschien te veel voor degenen Nike Air Presto Femme die niet hip zijn in deze trend. Of degenen die zich de late jaren '80 en vroege jaren '90 niet willen herinneren toen sneakers zoals de Skylon de golf waren. Maar aan het einde van de rage van de retro runner was dit het juiste moment om diep in die nostalgie te duiken en de Skylon 2 weer op de voorgrond te brengen. Bovendien zijn de kleurencombinaties geweldig. De schoenen zijn misschien niet de meest esthetisch aantrekkelijke Nike Air Vapormax Damen paren, maar ze beloven een nieuwe toekomst van productie en dat is enorm. Elk jaar  struikelen de grote sneakermerken over zichzelf om de LGBT-markt te veroveren tijdens Pride Month, maar Nike Air Max 90 Mujer Negras Nike was een van de eersten. Met een team van LGBT-ontwerpers cre?ert het merk consequent enkele van de www.rossellamilone.it meest authentieke ontwerpen, jaar na jaar. Deze keer concentreerde hij zich op een handvol nieuwere silhouetten, Nike Air Max 90 Donne zoals de Air Max 270, Epic React, Air Vapormax Plus en Zoom Fly. Elk jaar worden de BeTrue-ontwerpen van Nike subtieler. Terwijl twee van de vier ontwerpen het beproefde regenboogmotief gebruikten, leunden de hardlopers meer in neutrale tonen met hits van kleur in de vorm van de roze driehoek.

?Aangezien de LGBT-gemeenschap wordt erkend als een geaccepteerde groep binnen de reguliere Amerikaanse cultuur, moeten de Pride-ontwerpen dit Nike Roshe Run Donne voorbeeld volgen. Dat is precies wat Nike dit jaar deed. Wat als eenmalig begon, is een Nike Air Max 90 Womens voortdurende samenwerking tussen het merk Levi's en Jordani? geworden. Het eerste paar gebruikte Nike Air Vapormax Mujer Levi's blauwe denim om een ??Jordan 4 te bedekken, waarmee hij de eerste officieel gesanctioneerde denim Nike Air Max 90 Damen Jordan cre?erde, jaren nadat de Jumpman er zelf een had gemaakt. Gouden stiksels en Levi's tabs verschijnen overal Nike Air Max Thea Mujer in de sneaker, waardoor de meest authentieke vertaling van dungaree naar sportkleding mogelijk is. Sinds het eerste paar hebben we ook witte en zwarte versies gezien. Het zou ons niet verbazen als het creatieve partnerschap doorgaat met nieuwe kleurenmaterialen of met nieuwe silhouetten.

Alfredsmips

  • Sentinel
  • ****
  • Posts: 345
    • fi4nub57
82jg9c8e
« Reply #1 on: November 08, 2018, 06:45:17 PM »